CONTACT | HET TEAM


Ronald F. Spaan Ronald Spaan - bouwkundig ontwerper
'Mensen denken dat het inschakelen van een architect een luxe is, iets wat een bouwproject onnodig duur maakt. Het tegendeel is waar, architectuur brengt juist balans in de verhouding tussen kwaliteit en prijs. En is bovendien onlosmakelijk verbonden met het tot leven brengen van een plek of ruimte'.

'Vanuit visie tegemoet komen aan wensen van klanten; weglaten wat niet kan, toevoegen wat nodig is'. Ronald zoekt en vindt de harmonie tussen ontwerpen, bouwen en inrichten. Zijn ontwerpen zijn uitgebalanceerd, bouwen gebeurt vanuit realiteitszin. Liefde voor kunst, zowel antiek als modern, staat aan de basis. Ronald ontwerpt in zijn kantoor in Laren. Maar ook achter de tekentafel van het atelier in Frankrijk vindt hij inspiratie.

Maurice Bakker – uitvoerder
Maurice Bakker Van architect naar uitvoerder is een grote stap. Vaak raken mensen hier het spoor bijster. Spaan&Bakker Bouw overbrugt deze stap'. Maurice Bakker is uitvoerder en de praktische helft van Spaan&Bakker Bouw. In het bouwproces en op de bouwplaats heeft Maurice de dagelijkse leiding. Een rol die hem, als telg uit een familie van vele generaties aannemers, op het lijf is geschreven.

Hij ziet een uitdaging in het vertalen van ontwerp naar resultaat. Interesse in bouwkunst en interieur motiveren hem. Veelzijdigheid, technisch inzicht en een no-nonsense aanpak typeren zijn manier van werken. Het maken van meubels is een aspect van zijn werkzaamheden waarin hij veel voldoening vindt. 'Bouwen is emotie, maar ook de zaken terugbrengen naar de essentie'.

Annette Voogel - office manager
Annette Voogel 'Wie gaat bouwen of verbouwen komt in een wirwar van afspraken, formaliteiten, administratie en vergunningaanvragen terecht. Spaan&Bakker Bouw combineert alle facetten van het bouwen in één bedrijf. Bovendien worden alle fasen van het bouwproject door één persoon gecoördineerd.
Dat betekent één aanspreekpunt en dat is prettig voor de klant. Zo blijft het bouwproces voor iedereen helder en overzichtelijk.

Annette Voogel coördineert, beheert en brengt hierin structuur aan…

___________________________________________________________________________________________________________________________________________________
© Spaan & Bakker Bouw / Perenboom Design