#
PROFIEL | WIE IS SPAAN&BAKKER BOUW

Ontwerpen, bouwen en inrichten komen bij elkaar in het concept van Spaan&Bakker Bouw. Met dit concept heeft SBB meer dan dertig jaar ervaring. Grote en kleine bouwprojecten in elke fase, zowel onderhoud en bescheiden werkzaamheden. Voor particulieren en bedrijven, van woonhuis tot winkel.

Ontwerpen, bouwen en verbouwen, het is een proces. Uitdagend, creatief en positief. Maar ook tijdrovend, kostbaar en ingewikkeld. En voor de meeste mensen geen dagelijkse bezigheid. Dan is het prettig als u kunt vertrouwen op een bedrijf dat elke fase van het proces onder controle heeft en ieder facet van het bouwen beheerst.

Spaan&Bakker Bouw heeft alle disciplines in huis om een idee te transformeren naar een gefundeerde werkelijkheid; ontwerpen, bouwen, verbouwen, renoveren, restaureren en inrichten; interieur en exterieur. In de werkplaats van Spaan&Bakker Bouw vinden veelal de voorbereidingen plaats voor de bouwprojecten.

Het partnerschap tussen Spaan&Bakker Bouw en RFS Architectuur biedt mogelijkheden om het gehele
bouwproces te beslaan in een helder traject; van tekentafel naar resultaat. Bouwaanvragen en
vergunningen horen daar uiteraard ook bij.

Spaan&Bakker Bouw biedt tevens het kant-en-klaar opleveren van een project en/of pand, op basis
van 'turn key,' ofwel 'sleutelklaar.' Keuken en badkamer zijn af, vloeren en stoffering zijn aangebracht,
het schilderwerk is gedaan, het lichtplan is uitgevoerd en ook het tuinplan kan worden meegenomen.

_____________________________________________________________________________________________________________________________________________________
Spaan & Bakker Bouw / Perenboom Design